Parmezaan Crana Padano - 500 Gram

Vorige Artikel 14 van 38 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)

Grana Padano is een harde Italiaanse kaas. De naam komt van grana, korrels van de gemalen kaas, en Padano, de Italiaanse benaming voor de Povlakte. Grana Padano lijkt veel op Parmezaanse kaas, waar hij dan ook vaak mee verward wordt. In tegenstelling tot Parmezaanse kaas, die alleen gemaakt mag worden volgens strenge regels en in een beperkt gebied in de omgeving van Parma, wordt Grana Padano in een groot deel van Noord-Italië, van de Po-vlakte tot in de Dolomieten, geproduceerd. De kaas is niet zo vet, en wordt langzaam gerijpt van melk van koeien die op grasweiden grazen.

Ingredienten:

-

Deze kaas wordt voor u gratis door ons gevacumeerd

Gevacumeerde kaas kunt u in de koelkast zeker 2 maanden bewaren. Wanneer de kaas uit de vacuum verpakking is gehaald adviseren wij u om de kaas binnen 2 weken te consumeren. Mocht zich eventueel schimmel vormen dan kunt dit met een mesje wegsnijden. Schimmel ontstaat eerder bij jonge kaas dan bij oude kaas.

© 2014 - 2022 Cheese At Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel